Ga naar hoofdinhoud

ADEM- & IJSBAD SESSIES PRIVÉ

Alleen of met een voor jou bekende nemen we langer de tijd. Deze sessie boek je vanaf €30,- p/p en duurt maximaal 30 minuten (of zoveel langer op verzoek). Deze sessie is uitermate geschikt wanneer je volkomen nieuw bent met ademwerk en koude training. Hierna kun je prima aansluiten bij de reguliere sessies. Wil jij een Adem- & IJsbad sessie privé boeken neem dan contact met mij op.

WAT KAN JE VERWACHTEN:

Binnenkomst

Bij je allereerste bezoek vraag ik je een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit hoeft maar eenmalig (mits je gezondheid in de tussentijd niet wijzigt).

Verbonden ademen

Verbonden ademen is een bewuste actieve manier van ademen. Je plakt de in- en uitademing achter elkaar en hiermee open je het gehele ademhalingssysteem. Er is continu beweging in je middenrif, buik en borstkas waardoor duidelijk wordt of je ergens spanning vasthoudt. Het doel van de ademsessie is om je vrij te gaan voelen in je lichaam, om spanning en blokkades los te laten en je energie te voelen stromen.

Een verbonden ademsessie is de ideale voorbereiding voor het ijsbad. Onder het genot van prachtige muziek begeleid ik jou bij deze sessie.

IJsbad

De mogelijkheid om alleen of samen het bad in te stappen. Tijdens het bad kun je rekenen op mijn coaching. Ik begeleid je waar nodig en als ik zie dat je kunt ontspannen zal ik dat aangeven. Aan jou de keus om dan het bad uit te stappen of toch nog even iets langer te blijven zitten.

Deze sessie is ideaal voor nieuwkomers maar zeer zeker ook aan te raden als je dieper in wilt gaan op bepaalde problematiek en/of samen met mij je persoonlijke vorderingen wilt bijhouden.

Back To Top