Ga naar hoofdinhoud

ADEMWERK & IJSBAD WORKSHOP

Wil jij met jouw bedrijf een Ademwerk & IJsbad Workshop boeken en met maximaal 20 personen deze beleving ondergaan? Neem dan contact met mij op! Samen bekijken wij dan de beste vorm passend bij jouw locatie en groep gasten. Tijdens deze workshop zijn we altijd met twee instructeurs.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Intro/Theorie

Na ontvangst volgt een presentatie over de gezondheidsvoordelen van koude training en gaan we in op de theorie van ademwerk.

Ademreis

Een verbonden ademsessie van een uur.

Verbonden ademen is een bewuste actieve manier van ademen. (Je plakt de in- en uitademing achter elkaar) en hiermee open je het gehele ademhalingssysteem. Er is continu beweging in je middenrif, buik en borstkas waardoor duidelijk wordt of je ergens spanning vasthoudt. Het doel van de ademsessie is om je vrij te gaan voelen in je lichaam, om spanning en blokkades los te laten en je energie te voelen stromen.

Onder het genot van prachtige muziek begeleidt Nol de groep door deze sessie heen. Ervaar de magie van je eigen ademhaling!

IJsbad

De mogelijkheid om alleen of samen met iemand anders het ijsbad in te stappen. Tijdens het bad kun je rekenen op onze coaching. We begeleiden je waar nodig en als we zien dat je kunt ontspannen zullen wij dat aangeven. Aan jou de keus om dan het bad uit te stappen of toch nog even iets langer te blijven zitten.

Afsluiting

Opgeladen en wel de kans om nog even met elkaar na te praten. Eventueel onder het genot van een (gezond) hapje en drankje!

Deze bedrijven gingen je voor:

DZK bij Zaanforce
Bekijk de workshop
DZK bij Mindreset
Bekijk de workshop
DZK bij GYM072
Bekijk de workshop
DZK bij Crossfit Castricum
Bekijk de workshop
Back To Top