Ga naar hoofdinhoud

ADEM- & IJSBAD SESSIES

In mijn eigen praktijkruimte in Beverwijk volg je al voor €20,- p/p een Adem- en IJsbadsessie. Deze sessies zijn met maximaal 4 personen tegelijk en duren bij een volledige bezetting maximaal 60 minuten. Wil je liever alleen of met een voor jou bekende kijk dan bij Adem- & IJsbadsessies -privé.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Binnenkomst

Bij je allereerste bezoek vraag ik je een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit hoeft maar eenmalig (mits je gezondheid in de tussentijd niet wijzigt).

Verbonden ademen

Verbonden ademen is een bewuste actieve manier van ademen. Je plakt de in- en uitademing achter elkaar en hiermee open je het gehele ademhalingssysteem. Er is continu beweging in je middenrif, buik en borstkas waardoor duidelijk wordt of je ergens spanning vasthoudt. Het doel van de ademsessie is om je vrij te gaan voelen in je lichaam, om spanning en blokkades los te laten en je energie te voelen stromen.

Een verbonden ademsessie is de ideale voorbereiding voor het ijsbad. Onder het genot van prachtige muziek begeleid ik jou bij deze sessie.

IJsbad

De mogelijkheid om alleen of met maximaal 2 tegelijk het bad in te stappen. Tijdens het bad kun je rekenen op mijn coaching. Ik begeleid je waar nodig en als ik zie dat je kunt ontspannen zal ik dat aangeven. Aan jou de keus om het bad dan uit te stappen of toch nog even iets langer te blijven zitten.

Deze sessies met vier personen zijn ideaal voor de al gevorderden en/of voor diegenen die op regelmatige basis dit willen ondergaan.

Bijvoorbeeld na een intensieve training of in een periode waarin je immuunsysteem wel een extra boost kan gebruiken.

Ben je volkomen nieuw met ademwerk en koude training dan raad ik aan om zeker voor de eerste keer een privésessie te boeken.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Back To Top