Ga naar hoofdinhoud

Voorwaarden

VOORWAARDEN   

Eigen risico en aansprakelijkheid

 • Deelname aan een Adem- & IJsbadsessie óf een Ademwerk & IJsbad Workshop geschiedt volledig op eigen risico. DubbelZout en Koud kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van de deelnemer.

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eventuele eigendommen.

 • Je bent verplicht om vooraf aan een Adem- & IJsbadsessie óf een Ademwerk & IJsbad Workshop de gezondheidsverklaring naar waarheid in te vullen.

 • Bij twijfel heeft deelnemer te allen tijde de eigen verantwoordelijkheid om vóór aanvang van de activiteit zijn/haar arts/specialist te raadplegen.

 • Deelname aan een van de sessies betekent dat de deelnemer akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Betaling

 • De betaling van een Adem- & IJsbadsessie kan zowel via iDeal als lokaal vooraf aan de sessie.

 • De betaling van een Ademwerk & IJsbad Workshop kan alleen via iDeal worden voldaan. Heeft een deelnemer (nog) niet betaald bij aanvang van de workshop, en op dat moment geen mogelijkheid tot betalen, kan toegang tot de workshop worden ontzegd.

 • Op een Maatwerk Ademwerk & IJsbad Workshop gelden de voorwaarden zoals opgenomen in de offerte.

Annulering door deelnemer

 • Wanneer je niet op je reeds geboekte afspraak voor een Adem- & IJsbadsessie kunt komen zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing;

Heb je reeds betaald dan kun je zonder extra kosten iemand in jouw plaats laten deelnemen. Dit kan zelfs nog op de dag van de reeds geboekte afspraak. Wel hoor ik dan graag wie er in jouw plaats komt. *

Heb je nog niet betaald dan kunnen we de reeds geboekte afspraak in overleg verplaatsen naar een ander moment.

(* In de regel zal het voorkomen dat wij in overleg een ander moment plannen mits er niet al kosten zijn gemaakt. De op dat moment geldende situatie en een eventuele eerdere annulering zal bepalend zijn voor de afhandeling van deze annulering.)

 • Wanneer je onverhoopt niet aan de Ademwerk & IJsbad Workshop mee kunt doen, zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing;

Je kunt zonder extra kosten iemand in jouw plaats laten deelnemen. Dit kan zelfs op de dag van de workshop. Graag ontvang ik daarvan wel bericht en ook de naam van de deelnemer. Het is wellicht ook mogelijk om een deel van de workshop mee te doen. Dit geeft echter geen recht op restitutie van een deel van de kosten.

Bij annulering binnen 1 week voor aanvang wordt er geen geld geretourneerd. Tot 1 week van te voren kan dit kosteloos en alleen schriftelijk per email.

 • Op een Maatwerk Ademwerk & IJsbad Workshop gelden de voorwaarden zoals opgenomen in de offerte.

Annulering door DubbelZout en Koud

 • Indien je reeds geboekte afspraak voor een Adem- & IJsbadsessie niet doorgaat vanwege onvoldoende deelnemers, krijg je uiterlijk een dag voor aanvang van de sessie telefonisch of via WhatsApp bericht. We plannen samen direct een ander moment.

 • Indien een Ademwerk & IJsbad Workshop waarvoor je je hebt aangemeld niet doorgaat vanwege onvoldoende deelnemers, krijg je uiterlijk twee dagen voor aanvang van de workshop schriftelijk, per e-mail en/ of WhatsApp bericht. Het volledig betaalde bedrag krijg je vervolgens teruggestort.

Back To Top